Köttigt värre

Dang vilken träning vi hade imorse! Vi tog oss till fotbollsgymmet och körde terminens brutalaste landträning hittills. Vi började med uppvärming. Idioten, utfallssteg, squats, armhävningar och så vidare. Därefter blev vi indelade i grupper och vi skulle ta oss genom fem stationer. Varje station var en cirkel man körde i 15 minuter utan vila. B.A.B:s plus Cait var i en grupp och vi började med 5 upphopp+chins, 8 lätta men snabba marklyft, 8 chins och 10 sidhopp över bänk. Efter 15 minuter fick vi nån minut vila, sedan gick vi vidare till station 2; medicinboll. 10 squats med kast uppåt + 10 slamball, vila medan andra halvan av gruppen gjorde samma, därefter 20 av varje, 20 av varje och sist 10 av varje tills tiden var ute.
Station 3: springa upp och ner för alla stadium stairsen + 10 burpies, 10 upphopp och 10 armhävningar. Station 4: armlyft och squats med kettlebells följt av en sprint. Station 5: knuffa en sled genom gymmet + 10 benlyft hängandes i ringar + 10 armhävningar i gymnastringar. Sedan var man rätt mör...
Jag älskade den här träningen men jag älskade betydligt mindre att skolan är knökfull med barn som har något kreativitetsmästerskap... Cafe var propfullt och de serverade inte ens frukost när vi kom dit halv tolv. Efter att inte ha ätit mer än en banan på hela dagen var mitt humör inte på topp. Men långt om länge lyckades vi ta oss till waffle house, dit halva skolan tagit sin tillflykt.
Därefter blev dagen toppen! Låg ute och solade hela eftermiddagen och sedan bjöd Katis och hennes pappa mig och Alex på hemmalagad spagetti och köttfärssås. Mums!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...