Towers at Four Lakes

Femtonde augusti 2017 fick Mehdi nycklarna till vår första gemensamma lägenhet, vårt första egna, riktiga boende. Ett förstahandskotrakt på en etta i Lisle, ett område, en stad, en stat som vi inte visste något som helst om. Exakt två veckor senare fick jag möjligheten att flytta in. Nu, ett knappt år senare, är det dags att flytta ut ingen och ta oss an nya äventyr. Året har gått väldigt snabbt men ändå är detta det längsta jag bott på ett och samma ställe, utan avbrott och ut/inflyttningar sedan jag var 15, och vi kunde inte ha haft det bättre.
Vi båda håller med om att det är skönt med förändring av rutiner, men att flytta ifrån varandra, att klämma in allt vi äger i ett litet dormrum och att återigen inte ha en susning om vad som kommer här näst för oss är tuffare. På ett sätt är det skönt att ha Mehdi kvar här, så vi inte behöver bryta alla band på en gång, men på alla andra sätt är det rätt trist.
Hur som helst, det har varit ett fantastiskt år som sambos, med härliga grannar, makalöst vackra omgivningar, underbara vänner och många nya lärdomar. Men nu är nycklarna inlämnade och vi välkomnar nya äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...