Kräftskiva och flyttlass

Vi har en studio-lägenhet som vi bott i i ett år. Ni ANAR inte hur mycket grejer vi har lyckats samlat på oss. Allt detta ska nu få plats i ett litet dormrum. Vi började gårdagen med att springa en runda, och Mehdi följde återigen med på de sista fem, i sina nyinköpta Hoka!!! Är så stolt över att han faktisk köpte ett par väl utprovade löparskor. Därefter började flytten... Det jobbiga är tänkandet. Vad ska packas var, hur ska man få plats, vad kan vi slänga, hur många rundor måste vi köra, osv. Resten är bara arbetskraft.
När vi flyttade in i höstas så var vi på en Walmart närmre Mehdis skola, och precis bredvid låg en restaurang som luktade helt magiskt gott. Ända sedan dess har vi sagt att vi måste testa och skojat om att vi kan äta där när vi flyttar ut, och igår blev det verklighet! Vi båda åt gyros och det var absolut inget märkvärdigt alls. Så var det med det.
Flyttandet och uppackandet tog mycket längre än planerat så vi blev sena till kvällens kräftskiva. Men alltså kräftskiva! I USA! Martina hade ordnat i trädgården med stolar och bord och vi var över 20 pers som åt kräftor, räkor, pajer, sallader och en massa annat gott. De hade till och med gjort egna haklappar av matkassar. Det var hur trevligt som helst och det perfekta sättet att träffa alla än en gång innan flytten.
I fredags var vi och åt sushi med Edward så vi fick sagt hej till honom också. Mehdi är nämligen klar med sin internship nu, så de lär inte träffas på jobb nåt mer. Mehdi var hur nöjd som helst med jobbet i sommar, har har lärt sig så mycket, och projektet han jobbat på kan hjälpa hela Ecolab som organisation.
Imorse var vi uppe tidigt igen och fyllde bilen än en gång. Sedan åkte vi till Farida för att passa Ibrahim ett par timmar. Nu har vi bara ett par rundor kvar, sen ska flytten vara klar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...