Eyes to the Skies

När till och med nyheter går ut med varning för "extreme heat" då vet man att det kommer bli varmt. Och det blev det. I lördags morse försökte jag hinna före värmen, och vaknade strax efter 6 för att spring veckans lång-runda. Trots mitt tidiga försök var det över 25 grader redan från start. Det blev en rätt svettig runda och jag tackar Shell för vattnet jag fick längs vägen.
Den här helgen hade Lisle sin årliga Eyes to the Sky festival, en marknad med konserter, mat, karuseller och luftballongsturer. Tydligen är det en jättehypad grej och det var så avancerat att de ordnat specifika parkeringsplatser med shuttles till själva tillställningen. Shuttlen visade sig vara skolbussar, och det blev höjdpunkten på hela dagen! Efter fem år i USA har jag nu äntligen får åka i en sådan där typisk skolbuss som man ser på film! Vilken dröm! Precis som man kan föreställa sig var det varmt, obekvämt och skumpigt. Väl på marknaden blev vi tilldelade varsin vattenpistol som man svalkande kunde skjuta sig själv med. Vi tittade på akrobater som klättrade i rep och körde motorcyklar upp och ner i en liten nät-glob, vi åt gott och vi lyssnade på musik. Hela ballonggrejen var tyvärr inställd större delen av helgen på grund av vindar, så det blev tyvärr inte mycket av det, men vi hade trevligt ändå! Varje kväll, hela helgen, hade 15 minuter av massiva fyrverkerier, vilket vi kunde se från balkongen. Det var faktiskt riktigt imponerande med smileyfaces, blommor, och en massa färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...