Mamma Mia - Shouldn't Have Gone Again

Ni vet hur första Lejonkungen är typ en av de bästa filmer som gjorts? Och den andra är typ en av de sämsta som gjorts, och man undrar hur i hela fridens namn det gick till? Uppföljare är överlag inte bra, och Mamma Mia var inget undantag. Väntat i tio år på DET HÄR?!?! Mycket mer deprimerande än den första och utan roliga skämt och punchlines. Mot slutet satt jag bara och väntade på att den skulle ta slut, och det händer inte ofta när jag får på bio. Synd, väldigt synd.
Men, bioupplevelsen var inte bortkastad! Vi provade en ny bio som heter Hollywood Palms I Naperville, och den har ett rätt unikt concept: restaurang och bio i ett! Jättesköna recliners som man sitter i, och kypare som serverar maten. Det är tillräckligt med mellanrum och höjdskillnad för att det inte ska vara störande, så det blev faktiskt en riktigt rolig och spännande upplevelse. Väldigt gott var det också! Så allt som allt hade vi en trevlig kväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...