4th of July

Det har varit en händelserik vecka! Trots mina två arbetslösa dagar har jag haft fullt upp. I tisdags var jag hos Martina för fotbollsfrukost klockan 9 på morgonen, och vi åt bagels med alla möjliga tillbehör. Efter det åkte jag till Lisle Park District och simmade ute i solen en stund. Alltså, riktigt simmande. Sedan benen blivit bättre har det inte blivit så mycket simmande, och det kändes. Jag träffar fortfarande Alex, min kiropraktor, varje tisdag och vi jobbar med styrka och stabilitet för att jag ska hålla mig skadefri. När jag kom hem på kvällen gick jag och Mehdi på bio och såg Jurassic World.
I onsdags var det ju fjärde juli, och om amerikaner är patriotiska vanligtvis, så är det inget jämfört med hur de varit den här veckan. Jag drogs med i stämningen och bakade en cheesecake fint dekorerad med jordgubbar och blåbär. Sedan firade vi dagen med en taiwansk familj, vars barn Mehdi coachar, och vi fick den godaste grillbuffé jag ätit på väldigt länge. Det bjöds på lam (börjar bli mitt nya favoritkött), oxkött, kyckling, räkor, grönsaker och majskolvar. Yum!
Nu I skrivande stund, sitter jag vid poolen på Mehdis skola medan Mehdi coachar. Hans elev är en 35-åring som lärs sig simma från grunden. Jag tycker det är helt fantastiskt att se hur långt han kommit! Att han tar tag i det hela och bestämmer sig att det är dags att lära sig simma. Det är aldrig försent! Så nu sitter jag här, jätteinspirerad, och funderar på vad jag borde lära mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...