Midsommarhelg som heter duga!

Jag Midsommar måste ju firas, oavsett var man är, och som tur är är inte Chicago helt osvensk. I fredags, efter jobb, åkte jag och Martina till Swedish Days i Geneva, där de hela veckan har haft marknad och aktiviteter. Det är en väldigt mysig stad så vi strosade runt lite innan vi gick på vinprovning. Vi hade hittat ett ställe där man fick testa 6 olika sorter och jag provade allt från deras unika maj-vin till äppelcider. Väldigt mysigt! Därefter gick vi till en restaurang och konstruerade vår egna tapas av deras small plates. Det blev hur gott som helst!!! Om inte speciellt traditionell, så hade vi en väldigt trevlig midsommar.
I lördags fortsatte trevligheterna hos Martina med fotbollsparty. Jag och Mehdi åkte dit och tog med oss en hembakad jordgubbstårta som jag hade bakat medan Martina och Mark bjöd på frukt, grönsaker, chips, kex och tillbehör. Alla var så fint klädda i gult och blått, och bortsett från att Sverige förlorade hade vi vi en kanoneftermiddag. Fotbollstittandet följdes av en tur till Downers Groves marknad där vi åkte pariserhjul, åt kebab och lyssnade på livemusik.

Det enda som saknades den här helgen var min familj. Det var nämligen storfirande I Kungshult både lördag och söndag eftersom pappa fyllde år! Verkar som han hade en riktigt trevlig helg, så det känns bra! Stort grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...