Senior meet

Då var dagen här då det var dags att uppmärksamma oss seniorer! Det gjordes genom att arrangera en alumni-tävling där vi seniorer tävlade tillsammans med en stor grupp av alumns mot resten av laget. Innan tävlingen, hölls vår traditionella ceremoni som innebär att laget skapar en tunnel för seniorerna att springa igenom innan vi blir presenterade och överrösta med presenter. Vi fick två inramningar samt en dekorationsgrej av vår president Dr. Brown. Utöver det, hade laget gjort varsin poster åt oss, som alla sedan kunde signera och skriva meddelanden på. Det var så fint så jag blev helt rörd!
Efter tävlingen åkte seniorer och alumns till en restaurang och Kirk bjöd på middag. Han är en helt annan typ av person privat än som tränare. Vi hade jättetrevligt, och det var kul att lära känna alla föredettingar! Känns bra att veta att det verkar finnas ett liv efter simkarriären också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...