Moroccan feeling

Jag måste säga att min franska går framåt! Häromdagen hade jag en kort, skriftlig konversation med Mehdis mamma helt själv! Jag bad om ett specifikt, marockanskt brödrecept som jag ville testa göra. Brödet kallas Harcha och är som en platt scones, gjord på semolinamjöl. Förra veckan åkte jag och Mehdi nämligen hela vägen till Charlotte så jag kunde köpa semolinamjöl på Whole Foods. Whole Foods är en 100% organisk mataffär och det enda stället inom räckhåll som säljer den typen av mjöl. Så ja, vi körde i en timme så jag kunde köpa mjöl och $5-havregryn, men det var det värt! Brödet blev jättegott och både Mehdi och Issam uppskattade det. Till det drack vi marockansk te och såg på när Marocko förlorade mot Egypten i fotboll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...