All the little things

Så jag har funderat lite över mitt bloggande, och varför jag har blivit så dålig på att uppdatera bloggen, och som alltid är det lätt att hitta ursäkter. En ursäkt är att jag inte gör så mycket spännande saker, utan mest mina vardagliga rutiner. En annan ursäkt är att jag inte tar så mycket bilder, och det känns så trist att bara lägga upp en text. Dessutom har mitt svenska ordflöde förfallit lite, så saker jag skriver kommer inte lika naturligt längre, och det finns inget värre är framkrystade texter.
Men sedan funderade jag lite till och kom fram till att det här är min sista termin i USA, och det kommer ju vara jättesorgligt om jag i framtiden inte har något att gå tillbaka till och läsa om. Så om jag inte har nåt intressant att skriva om, då får jag väl helt enkelt se till att jag hittar på något spännande som jag kan berätta om! Jag ska ge mig själv en chans att verkligen värdera alla små händelser och saker i vardagen, och se till att njuta av den här sista terminen. För helt ärligt, om jag tänker till lite, så är varje dag ett nytt äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...