Consumption Ceremony

Som en liten team bonding-aktivitet hade vi en så kallad "Consumption Ceremony" idag med hela tjejlaget. Efter att ha sett viss uppdelning (som inte verkade helt schysst) mellan freahmentjejerna kom jag och Lauren på idén med att anordna en bake-off. Så vi delade upp alla i sex olika lag, och sedan var alla lagen tvungna att laga något relativt ätbart tillsammans för att sedan presentera sitt bidrag under ceremonin. Jag och Alex (de andra två lagmedlemmarna uteblev av diverse anledningar) gjorde fruktsushi. Det blev väldigt originellt, men gott! De andra lagen hade med sig köttfärsfyllda grönsaker, lasagne, kladdkaka, cheesecake, olika dippar och chips. Det var väldigt lyckat och fantastiskt gott! Så vi hade en riktigt mysig tjejkväll.
När jag ändå höll på med allt fixande, passade jag på att göra hemgjorda proteinbars. Väldigt enkelt, ganska gott och 98% nyttigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...