Anna och Jag

Nu blir det mycket på en gång. Igen... Ska skärpa mig!
I tisdags kom Anna till mig och vi åkte och fikade med Cajsa som jag gick gymnasiet med. Anna har bott hos mig till idag och vi har tränat och umgåtts. I onsdags åkte hon dock iväg och träffade sin syster medan jag rände runt hela Eslöv för att apotek och läkare inte kommunicerar.
Igår kväll tog jag och Emma tåget till Malmö för en supertrevlig kusinträff. Vi gick till Tusen & 2 och åt hamburgare. Rekommenderas starkt! De hade alla möjliga märkliga och intressanta burgare, och själv valde jag en som hette Italien med mozzarella, skinka och pesto med pommes som jag inte orkade.
Idag tog jag och Anna bilen mot Nyköping och eftersom det är så skönt att inte behöva stressa, tog vi det ännu lugnare och körde inom Gränna och gick runt lite (inte det lättaste att köra och parkera på de gatorna). Vi hittade ett ställe som hette Gränna Knäcke, med alla möjliga varianter av skorpor och knäckebröd. Det bästa var att man fick provsmaka allt!!!
Nu har vi precis kommit fram till Nyköping, och förbereder för kvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...