Helsingborgska äventyr

Att vara hemma utan bil eller buss sätter minsann inte stop för våra planer. Igår morse tog Emma och jag cyklarna till Eslöv för att ta tåget till Helsingborg, där vi tittade på beach rugby hela dagen men Jill. Eftersom jag inte så ofta har vägarna förbi Helsingborg så fick jag ju passa på att träffa lite före detta Wingate-simmare, och när jag berättade om dessa planer för Øystein nappade han direkt och bokade flyg till Danmark. Så efter rugbyn träffades vi ett helt gäng och åt kebab.
Jag hade inte direkt några bestämda planer så jag tänkte att jag tar kvällen  som dem kommer. Och så blev det. Kebaben följdes av förfest med en massa HS-simmare innan vi alla gick ut på en bar i Helsingborg. Vi övernattade in någons lägenhet och så åkte vi hem imorse. Tre pers plus packning på två cyklar, hela vägen till Kungshult från Eslöv. Men en helt fantastisk kväll var det!
Idag hade vi en supermysig dag med farfar och Ethel. Vi bjöd på bakad potatis med en massa tillbehör och de bjöd på fika och fyllde vår kyl med en massa godsaker. Så himla trevligt när de kommer och hälsar på!
När de åkt hem blev det en löprunda med Elvira på en timme, och nu sitter jag, Emma och Øystein och kollar på The Jumper.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...