P90X

Mina dagar är inte så händelserika, så jag gör mest min favoritsysselsättning; jag tränar. P90X är ett styrkeprogram (som jag har videos till) baserat på ett 3+1 schema. Man kör tre hårda veckor plus en vecka med lättare träning. Programmen tar 60-90 minuter per pass och genom veckan täcker det hela kroppen. Jag blir ständigt tillsagd att jag måste bli starkare, så det är min plan för sommaren. Operation muskler. 
Förutom det så springer jag och försöker komma tillbaka till att simma. Motivationen är lite sisådär för tillfället... Det blir lätt så när man har haft en lång paus och dessutom är ifrån sin vanliga simmiljö, då blir det lite trögt att komma igång. Mitt mål för sommaren är att simma fyra gånger i veckan för att hålla kvar vattenkänslan, medan jag får tillräckligt med tid att jobba på andra nödvändiga egenskaper. Sen kommer jag vara redo för junior year! 

Eslövs torg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...