SM i öppet vatten!

Igår fick jag ledigt från jobbet för att åka till Halmstad och köra SM i öppet vatten, 5000 meter. Det blev till en familjeutflykt och vi hade det trevligt. Jag var ganska nervös, jag trivs inte riktigt när jag inte kan rutinerna eller vet riktigt hur allt ska gå till, men så fort jag kom ner på startbryggan släppte det. Då återstod bara själva simmandet, och simma det vet jag hur man gör!

Vi simmade en 500-meters bana tio varv. Nissan, ån där loppet gick, var väldigt ström så det var rätt tungt. Men så himla kul! Det här är riktigt köttig idrott och det gillar jag! Jag är ovan vid att simma i utsträckt läge så länge, utan vändningar, så när jag var klar hade jag fruktansvärt ont i höftböjarna haha. Kanske ett tecken på att jag använt benen också? Trots det och kramp i handen är jag supernöjd med min prestation. Bland seniorer blev jag femma och det är inte illa!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...