Här får vi leva på vatten och bröd ;)

Kom ner till samlingsrummet efter morgonens landträning och upptäckte att där inte fanns någon mat. Helt tomt i kylen och jag kunde inte hitta nyckeln till det andra köket (där det finns mat men som Helena låser in för att vi inte ska sno den) någonstans. Ingen kunde hitta den. Vi både ringde och messade vår kära husmor, men icke att hon svarade! Det blev en ganska torftig frukost bestående av vatten och bröd (och lite gammal filmjölk som vi hittade). Så kan det gå!
Träningen kändes tung idag, det har den gjort lite för länge nu känns det som, men det gick hyfsat snabbt i alla fall. Vi simmade vår klassiska serie bestående av sju 200ingar, snabbare och snabbare. Det är en rolig serie, men den kunde gått bättre. Efter träningen hade vi teammöte. Vi blev tillsagda att gå och lägga oss vid halv nio-nio varje kväll de två närmsta veckorna (det kommer bli de hårdaste träningsveckorna på terminen), minska datatiden och äta ofantligt mycket. Dessutom sa Jens att vi måste hinna umgås med trevliga människor. Det blir svårt att hinna allt detta inklusive skola och prov innan halv nio på kvällarna... Hehe ;)

1 kommentar:

  1. Det finns något som kallas ''Ica''. Testa gå dit någon dag vetja!

    SvaraRadera

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...