Äntligen uteträning! :D

Nu stänger innebadet här i Nyköping, så äntligen får vi börja simma ute. Problemet är bara att det är så in i hoppsansa kallt i vattnet. Imorse simmade jag och Anton halva passet ute, resten inne. Men efter en halvtimme hade jag nästan ingen känsel i fötterna. På eftermiddagen var det betydligt skönare att simma. Blå himmel och stekande sol. Eftersom det är för kallt för att köra två timmar i vattnet så  körde vi frisbee på land i en halvtimme innan träningen. Ojojoj säger jag bara. Det var riktigt jobbigt men så himla kul, det var bara det att elitidrottare har en viss förmåga att vara väldigt tävlingsinriktade. Så det blev en del fuskande och skrikande på varandra. Men skoj var det! Lite intressant är det att helt plötsligt köra lagsport, för då har man ju en massa andra att kämpa för också.
I skolan har jag haft min absolut sista spansklektion någonsin! SÅ GÖTT! :D Ännu bättre är det att jag får MVG i kursen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...