Påsktrevligt

Efter att jag insett att jag glömt bort påsken, gjorde jag vad jag kunde för att återuppliva den. Jag kände dock inte för att laga ett helt påskbord, men tänkte att vi kunde laga någon lyxig middag. Så jag frågade Mehdi vad han kände för att äta denna speciella helg. Det blev pizza. Den var i alla fall 100% hemlagad.
Det här med högtider och ledighet är något som förundrar mig. Sverige, som är ett av de mest oreligösa kristna länder, låter folk vara lediga till höger och vänster så fort någon andas Jesus, medan folk här i USA, där folk faktiskt ät väldigt religiösa, inte verkar bry sig ett dugg om Jesus död eller uppståndelse. Så det blev ingen extra ledighet för mig. Men som tur var kom påskharen i alla fall! Han hade ordnat med en chokladäggsskattjakt åt Mehdi som ledde hela vägen till en smaskig (verkar det som i alla fall) Godiva chokladkanin och ett fint kort.
Som grädde på moset denna trevliga helg gjorde jag mitt livs första cheesecake och den blev helt magiskt god! Allt som allt hade vi en bra påsk och jag tror det är nåt Mehdi kan vänja sig vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...