Stort tack!

Jag vill passa på att tacka alla som deltog i vårt Super Bowl-lotteri. Först och främst gjorde det matchen så mycket mer spännande att kolla på för jag hade ju faktiskt ett syfte med att följa resultatet den här gången. Sedan fick vi även fantastisk resultat. Det blev hela 406 dollar donerade direkt till Crohn's and Colitis Foundation of America. Varje cent leder oss närmre ett botemedel och ett bättre liv för de som har en en av dessa sjukdomar, så det betyder enormt mycket. Vi har nu passerat halvvägs till vårt mål för det här årets insamlande och från oss alla så tackar jag så hemskt mycket för alla bidrag!

För övrigt så var matchen rätt jämn och spännande att följa. Reklamerna var dock inte lika bra som de brukar, men min favorit var Amazon's där Alexa tappade rösten. Halvtidsshowen bestod av Justin Timberlake som hoppade runt så mycket att han glömde sjunga samt en "Prince"projection. Det var helt ärligt inte så mycket att hurra för. Men vi hade det trevligt med trevligt sällskap och en massa snacks. Nu när vi, tack vare Super Bowl-lotteriet, lärt känna våra grannar bättre, hade vi riktigt kul.

Jag och Mehdi, man ser ju vem som kan det där med football. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...