Snöoväder på gång!

Nu har mamma och pappa bokat flyg!!! Nu är det alltså på riktigt! De kommer hit och hälsar på i Oktober och jag har hela åtta månader på mig att se fram emot besöket! Needless to say, planerna har redan börjat smidas.
Idag har snöstormsvarningarna stått som spön i backen. Redan klockan 6 imorse varnade Alexa mig för snömängderna som väntades komma klockan 6 ikväll. Och mycket riktigt, vid det exakta klockslaget började snöflingorna falla. Tydligen ska det komma 14 inches av snö inatt så alla skolor har stängt imorgon. Vi får se om jag kommer till jobb! Hade tänkt köra till Indiana imorgon kväll där simmarna är på conference men eftersom snöande ska fortsätta tills imorgon natt så får vi väl se hur det blir med det.
Innan snön kom så hann jag med ett besök hos kiropraktorn. Har träffat en ny kiropraktor nu som verkar bra mycket vettigare än den jag var hos förra veckan, så jag hoppas på hjälp nu med mina ömma ben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...