Kusin på besök!

Nu har det varit torka här på bloggen igen och denna gången beror det på att jag haft finbesök! Förra lördagen kom kusin Johanna på besök, något vi haft löst planerat i flera år, så det var jättekul att planerna till sist blev verklighet! Vi har haft en jättetrevlig vecka, full med alla amerikanska upplevelser man kan tänka sig. Vi började med att utforska Chicago med allt vad det innebär. Vid det här laget har jag rätt bra koll på stan och de centrala delarna, så vi hittade ett trevligt café, en massa souveniraffärer och, så klart, hotdogs. Dessutom såg vi alla main attractions som man bör.
Tyvärr så var jag tvungen att jobba hela veckan, men som tur är slutar jag redan vid 4 så vi hann hitta på roligheter på kvällarna. Vi var, till exempel, på bio och såg the Greatest Showman som var rätt great tills jag läste på om den sanna historian bakom och insåg att filmen inte var speciellt sann. Jag är en sån person som älskar filmer baserade på verkliga händelser, och sitter gärna i timmar och researchar den verkliga historian. Självklart förstår jag att det oftast behöver piffas till lite, men man får inte ändra för mycket. Vi var även på hockey och såg Blackhawks förlora mot LA Kings men det var ändå en bra föreställning. Jag har verkligen saknat att gå på hockey!
Annars så var vi och shoppade flera gånger om, utforskade Naperville och testade alla kulinariska upplevelser häromkring. Det innefattade bland annat pizza, cheesecake, hamburgare samt ett besök på Walmart för godisinhandling.
Som avslutning på denna festliga vecka åkte vi till stan och såg på Second City's komedishow. De är en improvisationsteater och den var jättebra. Det var som en restaurang med servitörer som sprang omkring och tog beställningar medan komikerna uppträdde, och det var en bra mix av show och involverande av publiken, så hela upplevelsen var väldigt trevlig!
Nu har Johanna åkt hem igen och jag tackar för denna gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...