Four seasons in a week

Förra veckans sommarvärme övergick abrupt i en höststormande helg. Natten till lördag åskade och regnade det konstant, och det övergick i nåt slags monsoon-liknande oväder. Blixtarna avlöste varandra, en efter en, och åskknallarna dånade. När vi körde hem från tävlingen regnade det så hårt att vi inte kunde se vägen. Vi körde i 30 hela vägen hem genom vattenpölar och översvämningar, det var nåt av de läskigaste bilturer vi varit med om! Följande dag när det äntligen slutat regna, kunde vi se förödelsen. Hela vägar, fält, golfbanor, parkeringsplatser stod i vatten. Sjöarna runt oss var fyllda till bredden, helt galet men samtidigt väldigt mäktigt.
Men som sig bör, den höstiga helgen övergick i en frisk vintermorgon med en temperatur på nästan 0 grader. Det blev en väldigt uppfriskande löptur igår morse med massor med kläder på mig. Våren har vi dock tagit med oss in; mina kryddväxter växer och frodas, och det ska bli så spännande när jag äntligen kan provsmaka dem om några veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...