RA life

Note to self: never leave without the socks. Varje gång jag har helgduty brukar jag gå och lägga mig mellan runderna och sedan vakna vid halv två och gå ut och kolla läget. Varje gång jag tänker att "det kommer bli en snabb runda, så jag behöver inte bry mig om att ta på mig strumpor" så blir det en lång, utdragen kväll. Igår sov min dutypartner så jag bestämde mig för att tysta ner en fest själv. Great idea. Jag gick upp på andra våningen som barrikerades av halva skolans footballteam. Ungefär såhär gick det:
Me: hey what's up guys?
Guy#1: hey just having a team meeting ya know, workin on game plays..
Me: yeah right at 2am. Can we just move this party inside?
Ingen rör sig så jag fortsätter upp för trappan.
Guy#2: sooo what's your name?
Me: my name is RA so let's move this party inside.
Det var ett skämt som uppskattades av alla utom guy#2 och de förflyttade sig så jag kunde gå vidare till nästa lägenhet. Den var fylld till brädden med folk och musik som dunkade på högsta nivå. Inte en chans i världen att jag kan hantera det själv. Guy#1 påpekar att jag inte verkar kunna göra mycket och guy#2 säger att om jag sagt mitt namn hade han kunna hjälpa till. Jag deklarerar att jag kan hitta hjälp själv och går och ringer min dutypartner. Adrian (rejäl kille) vaknar och följer med mig, varpå killarna konstaterar att jag "brought the big guns". Tack vare Adrian och mina samlade krafter lyckades vi få lugn på stället och behövde inte motta fler klagomål.
Istället för en fem-minuters runda som jag och mina strumplösa fötter förväntat sig, blev det en 45 minuter lång tillställning. Det må vara irriterande, men jag tycker ändå det är ett rätt kul jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...