Tja tja bloggen...

Nu är jag tillbaka igen med uppdateringar! Den här veckan har flugit förbi! Jag hade möte med både Kirk och Katie i måndags. Kirks var det årliga mötet för att diskutera säsongen och skriva på papper för nästa år. Fick visst en liten ökning av mitt scholarship!
I onsdags drog vi igång med morgonträning igen. Vi kör onsdag och fredag morgon så vi kan få eftermiddagen ledig i stället. Dock ägnades onsdag kvällen år Special Olympics, som också drog igång i den här veckan. Jag har hand om samma tre kvinnor som tidigare år, så det är kul!
I torsdag hade vi inga lektioner för det var invigning av vår nya president, så det tillät oss att gå ut i onsdags kväll. Vi var ett gäng som åkte till Suite i Charlotte och jag hade superkul!
Igår (som en del av invigningsdagen) volontärarbetade vi med diverse communityprojekt. Jag, Mehdi, Tripp, Nik, och Alex var i skogen och högg fram en stig. De ska nämligen göra motionsspår där, så vi spenderade eftermiddagen i snårig terräng. Det följdes av träning. Under landträningen gjorde jag ett tämligen misslyckat försök att fånga en 14 lbs medicinboll, vilket resulterade i att jag bet igenom min underläpp (avbitet skin fastnade mellan mina framtänder...). Det tillsammans med en incident dagen innan, som involverade ett sugrör och ett gupp i vägbanan, som fick mig att bita överläppen, har nu fått mig att gå omkring med ett konstant duckface. Dessutom är jag förkyld. Svullna läppar, svullen näsa, svullna bihålor och lock för mitt ena öra... Jag är i kalasform! Jag kan även tillägga att jag slog min armbåge i min deodorant igår, så den gör ont den med. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...