Reunion!

Så igår kom äntligen Makis och Niklas tillbaka för besök på Wingate!!! Det var två år sedan de transferrade och det är hur kul som helst att ha dem tillbaka!
Efter en massa debatterande fram och tillbaka så bestämde vi oss för att spendera kvällen i Charlotte, Epicenter och ta det som det kommer. Sämsta idén någonsin är att åka iväg utan en plan... Vi blev snabbt uppdelade i grupper, alla som inte var 21 höll ihop, jag och Niklas gick till Suite, och de andra fördelades på barer. Suite visade sig vara kvällens höjdpunkt, så det slutade med att alla som var över 21 kom dit och vi hade superkul. På vägen hem blev det Cookout.
Nu imorse hade vi ett intersquad meet som träning. Hela laget var uppdelade i två lag, white and blue, och vi hade bara en massa roliga grenar. Jag var i team White Power, och vi vitmålade, hade hejarrop och riktig lagstämning. Tur att vi inte hade någon allmän publik, för det hade nog inte sett så bra ut att ha 14 simmare hoppandes och sjungandes olé, olé, olé, olééé, white power, white power...
Hur som helst, jag simmade 50 fjäril med frisimkick och 50 korkskruv, samt deltog i 14x25-laget och kanonkuletävling. Det var en jämn fight men tyvärr så förlorade WP mot Blue Dogs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...