Träningar

Vi började med morgonträningar den här veckan och de genomförs i bassängen. Vi börjar med insim och det följs av stationer. Idag till exempel körde vi vattentramp med medicinbollar, navy seals (upphopp från botten på den djupa sidan, med vikter) och kickfight. Kickandet går till som så att man var två och två som kickade mot varandra i ett försök att trycka den andra till andra sidan. Jag vann faktiskt och blev oavgjort ett par gånger!
Eftermiddagsträningen igår var väldigt intressant den med. Efter insimmet simmade vi 12×25 kich under ytan. Det följdes av 10×(10 pushups + 10 squats + 10 sit-ups). Därefter en ny simserie plus 10×8 av varje övning. Ny simserie och sedan 10×6 av varje. Ytterligare en simserie plus 10×4 av varje. Simserierna blev längre och längre efterhand. 280 armhävningar senare var man lite mör... men det känns skönt att träna hårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...