Rec Olympics

The Beasts From the East. Laget som innehöll  européerna Emma, Mehdi, Lenni och jag. Årets Rec Olympics pågick hela eftermiddagen och omfattade fyra grenar plus en final. Vi började med Biathlon, springa och kasta baseboll. Det följdes av en bubble-relay, där vi radade upp oss och tog oss fram genom att sista personen passade en boll framåt för att sedan springa först i ledet och ta emot bollen när den kom dit. Färdigsprungna skulle vi alla doppa ansiktet i grädde för att hitta ett tuggummi  och blåsa en bubbla.
Tredje eventet var Elephant Race. Man hade en strumpbyxa med en baseboll i hängande från huvudet. Sedan skulle man med bollen välta ner koner. Fjärde grenen var paddling.
Det hela avslutades med en final bestående av parlöpning, vattenflyttning med tvättsvamp, fyrmannaskidor och pussel. The Beasts slutade på en sjundeplats vilket ändå var rätt bra! Vi alla fick en tshirt och middag på plats.

Förutom Rec, så var vi på Target i förmiddags. Nu ikväll har vi fyllt 500 vattenballonger, för vi ska ha krig till träning imorgon med alla recruits som är här. Efter det åkte jag, Emma, Mehdi, Kelsee samt recruit till Waffle House, så Emma fick uppleva det också! 

3 kommentarer:

  1. Är det Emma på bilden som tränar oss?Har hon också flyttat dit

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan det nog vara, hon är tränare i Eslöv! Men hon är dock bara och hälsar på!

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...