Swimming Swedes

De sista dagarna hemma blev ett bra avslut på jullovet. Igår fick vi besök av Höjberts, och vi allihopa gjorde ett tappert försök till att göra slut på julmaten. Det är så roligt att träffa dem, och tyvärr blir det ju inte så ofta som önskat.
På kvällen åkte jag och hämtade upp Leif som kom med tåget. Vi skulle nämligen ta samma flyg från Kastrup idag tillbaka till staterna. Jättekul att honom här!
Imorse blev det ett snabbt simpass och en massa packande innan vi åkte till tåget. Emma följde med ända till Hyllie innan vi fick säga hejdå.
Väl vid gaten på Kastrup får vi oss en superkul överraskning. Det visar sig att Makis, Ossians bror och två andra simmare från Skåne ska med samma flyg. Ett kul återseende! Ännu bättre blev det när jag och Leif skulle ordna med sittplatser på planet. På nåt sätt hamnade vi i economy class! Massor med benutrymme och annan lyx. Fick till och med tandkräm haha. Det här blir nog en bra resa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...