Bornholm

Nu befinner jag  mig på Bornholm! Åkte hit med familjen, mormor och morfar samt kusiner med familj. Jag har aldrig vart här förr men det är ju hur mysigt som helst! Bortsett från tämligen mediokert internet och en dusch som ger upp varmvattnet efter tio minuter...
När vi var framme drog jag ut och sprang i 45 minuter och studerade omgivningarna. Otroligt vackert! Efter en dusch (som slutade med att mamma stod och kokade vatten åt mig för att jag skulle kunna skölja ur mitt balsam) och lite charader med familjen gick vi över till morföräldrarna där det bjöds på champagne. Det följdes av en dundermiddag bestående av fisktapas och salladsbuffé till förrätt och plankstek till huvudrätt.
Därefter var de flesta rätt färdiga för idag och drog sig tillbaka. Jag å andra sidan, som har totalvänt på dygnet (åtminstone den första delen av natten) chillade kvar utomhus och utnyttjade wifiet vid receptionen för att kunna skypea.
Åh, jag måste ju också berätta att jag körde hela vägen från Kungshult till Ystad, via Bläntarp, och sedan upp på båten! Duktig tjej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...