God Jul!

Alltså vilken strålande jul! Hela december har varit fantastiskt med alla förberedelser och förväntningar inför julhelgen och vilken jul det t blev sen! Redan den 23 vaknade vi med snö utanför fönstret och strålande sol. Vi passade på att hälsa på farfar på en trevlig lillejulafton-lunch. På kvällen gjorde vi de sista matförberedelserna och sen kom då äntligen julafton, och som jag längtat! I år firade vi med mammas sida av släkten och festligheterna började till Kalle Anka och varade sedan tills alla var mätta, trötta och nöjda med kvällen. Jag tyckte maten blev supergod! Och tur är det för vi lär äta rester till nästa jul. Jag är faktiskt riktigt imponerad över hur allt var gjort från grunden; sill, köttbullar, kål, gröt, bröd. Det enda som var färdigköpt var i princip korv och lax.
Eftersom alla hade varit så snälla hela året levererade en väldigt generös tomte en massa presenter. Jag fick en matta, en anatomibok, lite Le Creuset-grejer och annat smått och gott. Men lika kul var det att se hur nöjda de andra blev med de julklappar jag köpt! Det blev en väldigt bra jul tycker jag.
Igår fortsatte det med pappas sida av släkten och även det blev både supergott och trevligt. Vi spelade både frågespel och julklappsspel, och denna gång vann jag en juicepress. Den kommer garanterat bli till användning! Efter allt detta firande blev jag avsläppt i Lund för efter ledighet kommer jobb!
God fortsättning på er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...