December, julmys och advent!

Så då var ju december tillsist här och vi slog till med alla tiders lussebak hemma i Kungshult. Hela lördag eftermiddag bakades det som aldrig förr, och vilka bullar sen! Hur gott som helst. Självklart så avnjöts dem till julfilm och glögg.
Idag var det till att gå upp tidigt för att hinna till Lund och vara med på terminens fixardag. Vi har det två gånger per termin för att få det lite snyggt och mer gemenskap här. Jag blev ansvarig för julpyntandet, så jag var nöjd! Vi höll igång hela förmiddagen innan vi avslutade med gemensam lunch. Två av tjejerna hade gjort en gryta på kikärtor, en massa grönsaker, kokosmjölk och kurry. Vid sidan gick vi en rödkålssallad. Riktigt gott!
Från en kulinarisk upplevelse till en annan: Jörgen och Melissa bjöd på kalas idag på deras restaurang och vilken god mat vi fick!!! Där kan man minsann alltid räkna med en fantastisk smakupplevelse.
Som om inte det var nog, avslutade jag kvällen med adventsmys med några från klassen. Vi tittade på julkalendern och planerade julbord. Alltså vilken klass jag hamnat i! Det är nu en trött men väldigt nöjd Erika som gör sig redo för nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...