Finbesök!

Det blev en händelserik start på morgonen då vi kom fram till jobb och såg att det låg krossat glass under vårt kioskfönster. Någon sorglig skapelse hade alltså försökt bryta sig in och lämnat blodfläckar efter sig i processen. Som tur var var inget stulet eller förstört, och vi hade en liten lapp från Securitas som talade om att de varit på plats.
Jag ringde polisen och anmälde det hela och de kom ut för att ta tester på blodet innan vi äntligen kunde städa upp röran.
Bortsett från det så har det varit en vanlig dag på jobbet, och som en glad överraskning kom Hanna på besök!  Hon var framme lagom tills vi slutat så jag kunde visa henne runt på campingen. Det har varit extremt varmt idag så vi spenderade en stund på stranden innan vi åkte och handlade mat inför kvällens planerade gourmetmiddag. Vi hade en supermysig eftermiddag och kväll tillsammans med matlagning och promenader. Det blev lax med potatis och romsås, med vitlöksbröd till förrätt!
Imorgon ska vi upp och jobba igen, men efteråt åker vi nog till Kalmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...