Ett hem till att lägga till listan

För en vecka sen fick jag frågan av en kund (som hörde att jag inte var från Småland): var bor du nånstans? Och då slog det mig helt plötsligt att i mitt fall var den frågan mycket mer svårbesvarad än vad man kanske kan vänta sig. Tillsist fick jag ur mig att jag var från Eslöv där mina föräldrar bor, men större delen av året bor jag i North Carolina, medan jag nu över sommaren bor i Söderåkra.
Nu är mitt Söderåkra-kapitel avslutat, men det är ytterligare en plats som jag nu har en starkare anknytning till, ytterligare ett ställe som jag kan lägga till listan av mina tämligen utspridda "hem". Även om livet i en resväska är lite tufft ibland, så får jag ändå se så otroligt många platser, och uppleva så otroligt mycket. Den här sommaren har varit fantastiskt, jag och Emma har äntligen fått bo tillsammans igen och vi har haft det så mysigt. Jag har haft ett utvecklande jobb, med trevliga arbetskamrater, och jag har träffat massor med intressanta människor. Jag och min rosa cykel har levt livet igen, och tagit igen för de senaste tre, relativt cykellösa, åren.
Så jag vill tacka Ove och Therese, samt alla andra som varit inblandade i min sommar, för två härliga månader!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...