Herre gud vilken helg!

Nyköpings simgymnasium, NSG, har nu sorgligt nog tagit sig genom den sista kräftskivan och det blev en helg som sent kommer glömmas.

Detta har varit den stördaste helgen någonsin. Planen var att folket skulle komma på lördagen för endast kräftskiva. Verkligheten blev att typ alla kom på fredagen och festade då också. Det innebar att 10-12 pers sov i min lägenhet hela helgen eftersom det bara var jag som kommit på fredagen. Jag kom hit samtidigt som allt folk så jag hann varken packa upp eller ställa i ordning något så här var rätt tomt och allt var kaos. Men så himla kul vi hade! 
Det var så riktigt kul att träffa alla igen, alla före detta NSG-elever och alla örebroarna och allt annat folk som dök upp. Det förfestades och hölls på, sedan drog vi ut på krogen. Jag hade inte tänkt gå ut men ett vad med en fd simmare ledde till att jag hängde med ut och han följde med och tränade lördag morgon (slöare kille får man leta efter). Det var ont om sängplatser låg vi tre i min säng, liiiite för många. Eftersom jag låg ytterst och folk envisades med att komma in och tända ljuset och därmed skrämma slag på mig trillade jag ur X antal gånger.
Efter fyra timmars sömn var det dags för träning och sedan på det igen! På lördagen kom det ännu mer folk, tror vi var typ 30 pers. Det var hur roligt som helst, det åts kräftor, spelades twister, gicks limbo och dansades. Iklädd för stora shorts och kjol räddade jag festen från polisen, som tyckte jag var vettig. Mitt i natten var det dags för det traditionella nakenbadet, så vi plankade in på hjortens och badade. Då jag fortfarande inte kan sova på dagarna, blev det bara fyra timmars sömn här med. Alldeles för lite för att orka städa upp efter kaoset dagen efter... Men det var bara att bita ihop ;)
Idag var det träning igen! Ont överallt och lite smått sliten tog jag mig genom passet alldeles strålande! Jag har dessutom packat upp och fått i ordning i lägenheten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...