Alla Hjärtans Dag

Vilken fin helg vi har haft! Alla hjärtans dag (eller den 15 om man ska vara petig) har alltid varit lite extra speciell för oss och jag har som vanligt gått all in (i år har jag även pyntat…). Eftersom vårt favoritsushiställe var fullbokat i fredags hade vi en typisk svensk taco-fredag hemma istället, och det blev hur bra som helst. Mehdi hade köpt ett jättefint armband till mig och han fick en inramad tavla av stjärnhimlen den 4 juli 2020. Lite cheesy, jag vet, men är inte det poängen med den här dagen ändå?
Sushin blev i stället av igår, och det smakade lika bra som alltid. Vi hade spenderat hela dagen i Malmö och tittat på kostymer, köpt semlor och varit i min favorit-te-affär. Jag har försökt få tag på deras chokladte hela vintern, men det har varit slutsålt varje gång. Det är ett rött te, med faktiska chokladbitar i och det passar perfekt på kvällen när man inte vill ha koffein. Sammanlagt gick vi över en mil för att jobba upp hungern inför middagen haha, och det var tur det, för vi råkade beställa lite mer än planerat. Men åh så gott det var! Lite chokladte och en helkass mellodifestivalsdeltävling på det, så var kvällen perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...