Qlik

Jag har ju helt glömt att berätta om mitt nya jobb! Jag har ju hunnit jobba ett par dagar och det känns riktigt bra. Det är hur mycket som helst att lära gällande olika system och vad jag förväntas göra, men det går bra och jag lär mig allt eftersom. Hittills har det varit mest bervidgående men jag hoppas kunna få börja jobba själv snart. Att fika är en stor del av kulturen där och det bjuds dagligen på både frukost på morgonen och frukt och varma drycker under hela dagen. De har dessutom en restaurang som man kan köpa lunch på. På bottenvåningen finns ett rum som heter Playground där man kan spela fussball, pingis, Fifa och en massa annat.
Företaget startade i Lund men har nu blivit väldigt internationellt och språket där är engelska. Helt ärligt så vet jag knappt vem som kan svenska och vem som inte kan. Vi studenter sitter i en egen del ansluten till de andra och jag har mitt egna skrivbord, dator och två skärmar.
Qlik ligger vid E22 och det tar ungefär 12 minuter att cykla dit så det är ju helt perfekt! Ingenting är långt i Lund! Förutom om det stormar... Häromdagen var jag med om det märkligaste; en sidvind fångade mig och min cykel så hela cykeln gled sidledes, rakt in i ett högt nätstaket. Alltså, jag trillade inte, utan gled stående in i staketet. Skrapade upp både handen och pannan och måste sett jätterolig ut.
Hur som helst, jag mår bra och jag trivs kanonbra på jobbet. Ser bara fram emot att komma in i det hela lite mer så jag kan jobba självständigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...