Nu kan vi Chicago!

I lördags var det dags! Vi åkte till Chicago och spenderade hela dagen där. Varje gång Mehdi och jag har gjort en tour där har vi hittat på något nytt och den här gången tog vi oss upp i Hancock Tower och vi gick en extra lång runda. Det var stekande sol och 35 grader varmt, så vi var riktigt svettiga och mysiga när vi åkte hem på kvällen, men oj vilken dag det blev! Utsikten från 96e våningen var helt magisk! För att komma dit tog vi hissen och sedan hamnade vi i en bar där vi beställde de dyraste alkoholfria drinkar jag nånsin sett, vilket var det billigaste på menyn. Men det var det helt klart värt!
Det följdes av den obligatoriska hotdogen och en massa gående. Vi gick i souveniraffärer, vi passerade Abraham Lincoln, Buckingham Fountain, the bean, och piren. Vi tog oss även till Grant Park där maratonet I höst kommer utgå. Vi hade det så mysigt och vi fick sett staden från alla håll och kanter, men höjdpunkten var ändå utsikten från tornet! När vi trötta och nöjda åkte hem, köpte vi med oss asiatisk takeout och njöt av ännu en dundermiddag så här på sista kvällen.
Vi har haft så mycket att göra och jag har så mycket att berätta om att det hittills blivit tre långa blogginlägg, och nu väntar bara det fjärde och sista från Emmas besök här! Har blivit lite ovan vid allt det här bloggandet så det blir lite utdraget haha. Men här kommer i alla fall lite bilder ifrån dagen i den stora staden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...