Systermys!

Skrivet 12 juni:
Jag har haft så fullt upp med att umgås med min enormt saknade syster den senaste veckan, att bloggandet har blivit bortprioriterat (igen). Hon flög in i torsdags kväll och vi har haft det så bra! Eftersom hon kom med regn, har vi fått planera lite därefter och det har med andra ord blivit väldigt mycket shoppande. Hittills har vi varit på tre olika köpcenter... En annan stor del av att resa är ju maten! De första middagarna blev det en blandning av vad vi var sugna på och marockanska rester, men vi har också ätit Chicago style pizza, cheesecake , och mitt favorit-shopping-snack: mini pretzel dogs. Små korvar inrullade i mjuka pretzels som smakar som en mjuk salt pinne.
I lördags tog vi oss ut på en långtur, jag sprang och Emma cyklade. Det var så varmt och regnigt, och cykeln hade ingen luft i däcken och rullade knappt ner för; Emma var tröttare än jag var när vi var klara. Men det var en uppfriskande runda som gjorde oss redo för en lång dags shopping. På söndagen hade vi en photo session med Martina. Hon behövde fler bilder till sin portfolio, och vi ställde så klart upp. Emma fick en massa individuella bilder tagna och sen tog vi några tillsammans också, så jag ser fram emot resultatet! Det följdes av en mysig fika downtown Downers Grove med riktigt god varm choklad.
Idag tog Emma och jag med oss Mehdi, Dexter och Edward på bio och såg Ocean's 8. Den var lika bra som popcornen var goda! Hittills har vi haft det toppen och här kan ni se lite bilder från de senaste dagarna:

Första kvällen blev det grillat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...