Chockträning

Igår fick jag biljetter till en Panthers-match av en av mina tutees. Det lönar sig att vara hjälpsam tydligen!!! Så nu ska jag och Mehdi gå på football nästa helg i Charlotte.
På tal om att gå, så är gående något som halva lager för tillfället har vissa svårigheter med... Efter en lugn toppningsvecka förra veckan har vi nu dragit igång nån sorts chockträning. Vi gymmar hårdare än nånsin, varenda simpass hittills har varit snabbt eller progressivt, och landträningen i måndags (en cirkel av squats, situps, lunges, armhävningar och löpning fem gånger, på tid (27 minuter för mig)) var brutal. Jag kan knappt böja benen så mycket träningsvärk jag har. Mina vändningar är i princip med raka ben haha. Men det känns rätt bra ändå tycker jag!
Vi har vårt Quad-meet i helgen och jag fick välja sträckor, så förutom 500 och 1000 ska jag simma 100fr och 100fj, så det ser jag fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...