Four down, one more to go

Bestämde mig för att vakna tidigt och springa en runda, och det var den bästa idén på länge! Det var så himla vackert ute, och halv åtta på morgonen var temperaturen perfekt. Sprang bort till campussjön och sprang några varv där innan jag sprang hem och åt frukost. Solen strålade och gässen lät. Det var helt underbart tills jag fick munnen fylld av spindelväv. Det blev en bra start på dagen!
Sedan tänkte jag plugga men jag somnade. Provet gick bra i alla fall. Efter det började jag packa... Herre gud, det här är inte lätt. En del ska jag ha med hem men det mesta ska jag skicka med Cait för förvaring hos henne. Problemet är bara att hon åker redan på måndag medan jag stannar till nästa söndag. Så jag har en hel del grejer som jag behöver här (typ täcke) men som jag inte vill ha med till Sverige. Så nu gäller det att tänka till. Just nu är rummet KAOS och får jag inte ordning på det snart så får jag hitta nån annanstans att sova.
Förövrigt så slog jag nyss mitt rekord på 2048. Om ni inte redan spelar det, så börja aldrig. Beroendeframkallande som bara den, och utan tvekan anledningen om jag failar gps-kursen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...