Potter, pizza, popcorn och pepparkakor!


Jag har själv gjort i ordning adventsljusstaken :)

Harry Potter-maraton med tjejerna från klassen igår! Så himla mysigt! Vi började på Coop där vi handlade 8 liter läsk, 3 påsar chips och pepparkaksdeg. Pepparkaksbakandet gick finfint utan kavel och formar. När man inte har allt man behöver får man vara lite kreativ, så vi kavlade ut degen med ett glas och skar ut figurer. Det blev mums i alla fall. Vi började titta på första filmen ungefär halv 5, sedan beställde vi pizza på pizzaonline.se. Coolt att man kan beställa pizza på nätet! Det blev i alla fall en av de godaste pizzor jag ätit (det kan i och för sig berott på att jag var vansinnigt hungrig...). Halv 8 i morse var vi klara med alla filmerna, fast vi såg om sjätte filmen, för alla hade somnat under den.
Det snöade galet mycket hela natten, mysigt värre! Alla ljusstakar är uppe nu. Vi har levande ljus tända överallt och vi har bytt ut köksgardinerna. Det är så fint! Bilder på lägenheten i juletid kommer senare.
Glad första advent! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...