Livet som senior

Lite tomt på bloggen på sistone, men jag har inte riktigt så mycket tid som jag skulle önska. De senaste dagarna har jag jobbat stenhårt på en rapport om Tesla och inte lika stenhårt på en rapport om TOMS shoes. Jag håller dessutom på att komma på en "billig" ($50 000) campaign för Red Bull tillsammans med Alex i ett annat projekt. Kul är det, men otroligt tidskrävande. Igår hade jag prov i finance och på fredag har jag un examen on français.
Träningen blir tuffare och tuffare och i fredags fick Katie oss att simma om en hel tusing medley av otroligt korkade anledningar. I sådana situationer tär det på både axlar och psyke, men med en grillkväll på det så mådde jag lite bättre.
Ibland sitter man och tänker på hur mycket tid och energi man hade som freshman, nu sitter man på lördagkvällarna tillsammans med de andra trötta seniorerna och spelar rock band på Øysteins PS4 istället för att ränna runt campus. Men vi har det rätt bra tillsammans haha.
Igår blev det en spontan, oplanerad date med Mehdi, vilket var väldigt trevligt. Båda hade nämligen sprungit från den ena study session till den andra efter träningen, och inte hunnit äta middag. När vi väl var klara hade allt inom räckhåll stängt så vi körde till Applebee's och åt en tvårätters middag halv elva på kvällen. Gott var det i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...