Labor Day

För första gången fick vi Labor Day ledig, vilket innebär långhelg. I lördags åker jag, Mehdi, Lauren, Lenni och franska freshman Mathilde till Charlotte och shoppade. Jag köpte en massa jeans och nån tröja, och hjälpte Mehdi att välja  Fossil-klockor. Vi hade det jättemysigt, men det blev en lång dag.
I söndags pluggade jag från tidig morgon till sen eftermiddag, men endast en paus för ett möte med våra freshmen. Som tur är så gillar jag det jag pluggar nu, tre olika case studies, vilket faktiskt är riktigt intressant. Det senaste handlade om Harley Davidson och var så bra att jag nästan vill köpa en motorcykel själv!
Vårt lilla sushi-gäng avslutade dagen med att göra egen sushi. Det var hur kul som helst och det blev helt makalöst gott! Vi fyllde dem med olika kombinationer av krabba, friterade räkor, gurka, avokado, cream cheese och chipotlesås. Vi friterade några rullar och sen åt vi det med soja, ingefära och sesamfrön. MAGISKT.
Idag är det labor day och vi är lediga. Det firade jag och Mehdi med att boka flygbiljetter till Winnipeg, Canada. Jepp, där ska vi fira jul i år! Jag är supertaggad!!! Nu behöver jag bara en jacka som kan klara -15 och en massa snö.

Frukost mitt i plugget! Vad gjorde mänskligheten före panini-grillen? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...