Open water är min grej!

Nu var det ett tag sedan... Men nu är i alla fall Vansbrohelgen avklarad. Det har varit brutalt, men så himla roligt. I fredags simmade vi 5000, det var en slinga på 1250 meter som då simmades fyra gånger. Kom i mål på tiden 1:04:11, och en fjärdeplats. Surt... Men det var himla tätt och krafterna räckte inte riktigt till att simma om.

Tjejsim på lördagen (1km) var kul! Fick en värdelös start och blev både armbågad och slagen men jag kämpade mig om en massa folk och blev 6a av 4000. Gick i mål på tiden 11:53. Hela loppet var i motströms längs en brygga.

Själva Vansbroloppet på söndagen var det roligaste. 3km, de första två medströms och den sista motströms. Jag körde i startgrupp ett, men fick inte vara med i den seedade gruppen som startade fem meter framför. Trots detta blev jag sjua! Det var krig första kilometern, sedan hade jag lite space där jag passade på att simma om lite enstaka simmare. Sista kilometern var det krig igen. Jag plöjde genom en klunga killar som jag sedan låg och slogs med ända in i mål.

Det var riktigt köttiga lopp och efteråt var jag helt slut. Tror jag hade ont i varenda muskel. Dessutom har jag skaffat mig brutala skavsår runt halva halsen så jag kan knappt vrida på huvudet. Handen drämde jag i bryggan så den är blå. Men ojoj vad nöjd jag är över mina insatser! och över borrmaskinen jag vann ;)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...