Grattiiiiiiiis Annananas!!!

Känner att det är dags för ett inlägg... Dagarna har bara gått in i varandra med träning och körning och allt, så det har bara inte blivit av att jag skrivit nåt.
Igår var dock en speciell dag, för det var nämligen Annas 18-årsdag! Självklart åkte jag upp till Nyköping för att fira det. Jag lånade ut min lägenhet till Örebroarna och så bodde jag hos Anna i stället. Hela fredagen fixade vi i ordning. Vi pimpade lägenheten och gjorde de godaste snittarna man kan tänka sig. Sedan kom typ 25 pers, och en hel del hade gjort bra jobb med att följa temat "Anna". Supertrevligt var det!
Vi som var tillräckligt gamla drog ut på krogen vid elva. Jag pallade inte gå hela vägen till hamnen i högklackat så jag fick gå i strumporna, de ligger nog i en buske nu tror jag. Eftersom Anna fyllde år och hade pratat med de på Lotsen fick vi allihopa gå om kön. Kvällen var något av det roligaste jag varit med om och jag träffade jättemycket folk jag kände. Det dansades som bara den och fötterna gör ont som jag vet inte vad, men det var så värt det. När krogen stängde var vi ett gäng som drog till kebabhouse... Därefter hann jag sova fyra timmar sedan bar det tillbaka till Skåne. Man har ju varit piggare ;)

Kl 00:00, jag var först att gratta!

Födelsedagslunch i hamnen!















Alice vann "bästa utklädnad"




1 kommentar:

  1. ååååh tack erikaka!' fina bilder!!! :)) hoppas du kom hem bra och tack för all hjälp du är så snäll :)) puss från en mätt tjej i florida som lever på hamburgare o pankakor :)

    SvaraRadera

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...