Emma - 23, påsk och 6-årsfirande med bröllopsmeny!

I tisdags fyllde Emma 23 och det firade vi på bästa vis i dessa coronatider. Hon hade önskat sig en kakbuffé, och en kakbuffé blev det! Vi samlades i Kungshult på kvällen och grillade och fikade. Det känns så himla bra att ha så nära nu. Det blev en supermysig tillställning tyckte jag. 
Firandet fortsatte denna helgen med en något försenad påsklunch igår med allt vad det innebär. Det bästa är som vanligt det hembakade brödet, men mammas silltårta och mina köttbullar var inte så dåliga heller. Efter lunchen åkte jag och Mehdi till Lödde för att få tag på den sista Monark Karin i färgen Secret Safari Matt som verkar finnas i Skåne. Jag hade ringt runt överallt för att hitta ett ställe som hade den, och de hade som tur var en kvar på Center Syd. Så nu ÄNTLIGEN har jag en fungerande cykel. Min rosa racer har varit en trogen tjänare i snart 10 år, men det har gett upp allt mer och mer det senaste året. Nu är växlarna sönder, kedjan är knäpp, den är sned och rostig och den rullar knappt i nerförsbacke. Tillsammans har vi varit med om så många äventyr, men nu är det dags för den att pensioneras. 
Resten av kvällen spenderade vi hos mamma och pappa med mer påskmat och en långpromenad med hundarna på kvällen. Det känns så härligt att det fortfarande är ljust ute fastän klockan är närmre nio. I morse tog jag en liten löprunda i solen innan vi alla åkte till Hurva Gästis. Vi hade nämligen bokat in en provsmakning av vissa aspekter av bröllopsmenyn! Hela familjen följde med som smakråd och vi blev alla hur nöjda som helst!!! En sak kan jag garantera, ingen kommer gå ifrån bröllopet hungrig!
Som det slumpat sig blev denna tillställning på våran 6-årsdag så det var ju riktigt passande att spendera den där vi kommer gifta oss. Tänka sig att det har gått så många år sedan vi blev tillsammans! Det börjar bli många datum att hålla reda på med detta, förlovning och två bröllop, men man kan väl aldrig fira för mycket?! När vi ändå var där passade vi även på att ta en liten tur i omgivningen för att fundera lite på hur och var vi vill ha vigsel och fotografering. Det kommer bli så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...