Provsminkning

I söndags morse tog jag tåget till Malmö för att träffa Lina från Orientaliska Fjärilar som ska göra mitt hår och smink till bröllopet. Vi hade bokat in en provsession för att testa lite stil och sånt. Jag var där i nästan tre timmar och jag blev supernöjd med resultatet. Lina testade nyanser och olika typer av produkter för att ha en bättre bild av vilka produkter som funkar bra med min hudtyp. När det gällde håret så visade jag henne några bilder på vad jag ungefärligt tänkte mig, men hon hittade på något helt eget som blev mycket bättre än vad jag väntat mig. Alltså, åh vad jag ser fram emot att få slå samman alltihop – klänning, hår, smink – och bara få bli så vacker som jag kan. Det kommer bli bra!
Efter mötet med Lina åt jag lunch med Johanna och Cajsa på Avokado, vid triangeln. Väldigt fräscht lunchställe med, spoiler alert, fokus på avokado. Det var mycket gott och trevligt i alla fall.

Jag har även fått mail från min handledare för uppkommande praktik. De första tre veckorna ska jag vara på kirurgen i Helsingborg. Det ska bli så otroligt skönt att komma ifrån skolbänken och kontoret ett tag och bara fokusera på kliniskt arbete. Nu ska jag bara hämta ut mitt ID-kort som jag behöver inom vården, sedan är jag redo! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...