Wedding plans moving forward

Efterhand som bröllopen närmar sig, desto mer planer tar form. Som jag nämnt tidigare har vi satt checkmarks på lokal, mat och fotograf. Nu har vi även beställt tårta, skickat ut Save the Date och informerat delar av vårt ”wedding party”. Mehdi och jag tog med oss Emma och Hannes på tårtprovning på Playbake i Malmö och vi hittade vår drömkombo. Jag är så imponerad över att alla höll med om vilken som var favoriten! Det var högst oväntat men högst uppskattat! Även designen på den är mer eller mindre bestämd, så det blir garanterat något att se fram emot. För oss är det viktigaste att vi samarbetar med människor vi trivs med och är bekväma med, och Playbake har hittills get oss fantastisk support. Jag känner mig supernöjd med att ge dem vårt tårtansvar.

Jag är även väldigt glad över att kunna meddela att min bridal crew har tackat ja till mina bridesmaids-proposals. Att endast en av fyra bor i Sverige gör inte så mycket för de är ändå det bästa stöd en bride kan önska sig. Emma är i Halmstad, Anna lever livet i Australien, Lauren har precis flyttat till Tyskland och Mehdis syster Kenza bor i Bryssel. Jag ser så mycket fram emot att ta mig ann bröllopsåret 2020 med dessa tjejer vid min sida! Eftersom jag är som jag är och Mehdi är som han är, har han inte brytt sig om att fråga sina groomsmen än, men det kommer!

Det kan även vara så tt vi hittat den perfekta vigselförrättaren, men mer om det kommer när det är klart 😊

Nästa projekt blir att hitta klänning! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...