Junipusslet



Vilket pussel den här månaden har varit alltså. På grund av många olika anledningar så har både jag och Mehdi jobbat och vi har fått lösa dagarna med Isaac på andra sätt. Först kom Mehdis syster Kenza i 12 dagar och bodde hos oss och hjälpte till med Isaac på dagarna. Under tiden hon var här passade vi på att åka och plocka bär, göra sylt, gå ut och äta, och bara ta det lugnt. Det fungerade faktiskt riktigt bra!






Utsikten från Skybaren i Brunnshög! 

Efter att hon åkte hem igen så tog mina föräldrar över. Mehdi har åkt till Kugshult och jobbat därifrån för det mesta och så har Isaac kunnat hänga med sin mormor och morfar. Även Lisle lever ju livet där, med en stor trädgård att spendera hela dagarna i. Tror nog hon har varit tröttast av oss alla på kvällarna här.



Som om inte det var tufft nog som det är så bestämde sig Isaac för att skaffa lite nya tänder i början av månaden (båda övre framtänderna) vilket resulterade i ingen sömn alls i ca 2v. Nu sover han igenom nätterna igen i alla fall, men han vägrar somna innan ca kl 21. Hans favoritaktiviteter är förtillfället att starta robotdammsugaren och låta den köra på honom, krypa in i diskmaskinen och gärna försöka tömma den på smutsig disk medan mamma håller på att fylla den, simma i Lisles vattenskål, äta upp varenda fjärrkontroll han hittar, klättra upp för trappan, klättra på Lisle, med mera.







Över lag har det ändå fungerar väldigt bra och jag är så tacksam och glad över att vi har familj som ställer upp som de gör. It takes a village som man säger, och jag måste nog säga att vi minsann inte kunde haft en bättre village. Nu ser jag fram emot juli och att Mehdi går tillbaka till sin föräldraledighet så att livet kan bli lite enklare för alla inblandade.

Isaac inviger sin nya resevagn på Ikea! 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...