Surprise-besök!


Inför slutet av Ramadan hade Mehdis föräldrar planerat att komma och hälsa på så de dök upp där sista veckan i april och med sig hade de Issam som en överraskning! Två dagar senare dök även Vika upp. Det var jättekul att ha alla samlade! En av de första dagarna hade vi bokat bord på restaurang Damas i Malmö som öppnade upp med en storslagen buffé i samband med att solen gick ner och den var minsann inte dålig! Olika sorters kött, risrätter, röror, sallader, bröd, minipizzor och efterrätter så klart. Det var hur gott som helst! Mehdi och jag hade testat restaurang Jasmine Al-Sham med ett liknande koncept veckan innan, men den var inte i närheten av lika bra.




På helgen när alla var lediga hade jag bokat dressincyklar ute på Österlen. Så vi körde dit och cyklade på. Det var hur trevligt som helst. Det hade precis börjat bli lite vårgrönt och korna var ute och betade längs spåret, så det kändes riktigt lantligt. Vi passade även på att promenera lite runt Stenshuvud innan vi åkte till Malmö och köpte donuts. Höjdpunkten för alla gäster var dock att få träffa Isaac. Han fick en massa nya kläder och grejer, och när blygheten väl lagt sig (han gallskrek första timmen så fort någon annan försökte hålla honom…) så stortrivdes han med uppmärksamheten.





Slutet av april innebar också att mamma fyllde år! Denna gång överraskade vi henne med en våffelbuffe på Hallongården och det var så gott! Man fick välja mellan vanlig våffla, saffran, kanel, eller choklad. Sedan fanns där en massa olika tillbehör att välja mellan. Det blev riktigt lyckat faktiskt!



Till sist så fick vi även äran att vara med på Linnea och hennes killes vigsel. Efter att ha skjutit upp bröllopet två gånger nu så blev det äntligen av. Mannen är med i Lunds Studentsångare och flera av hans kompisar sjöng under vigseln, och oj vad duktiga de var! Det var en riktigt fin tillställning!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Välkommen Aiden!

Nu tittar jag minsann in här igen! Känner att även om jag inte har möjlighet att hålla bloggen uppdaterad kontinuerligt, så bör stora, livsf...